Nieuw bij Lieven de Stad: Schrijf je nu in voor de wachtlijst!

Sinds kort is het mogelijk om jezelf in te schrijven op de wachtlijst van Lieven de Stad via inschrijven.lievendestad.nl. Je kan je inschrijven vanaf 18 jaar en inschrijven is geheel gratis en vrijblijvend. 

Om jezelf in te schrijven, heb je slechts enkele gegevens nodig: je naam, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer. We vragen om je telefoonnummer voor de eenmalige registratie van je account. Bij inschrijving kun je gemakkelijk je woonwensen doorgeven in je account, waarmee je jezelf op de wachtlijst plaatst. Lieven de Stad selecteert kandidaten op basis van deze woonwensen en wachttijd. 

Momenteel is er geen aanbod waarop je zelf direct kunt reageren. Er volgen ook geen tussentijdse updates vanuit Lieven de Stad. Je staat ingeschreven op de lijst van woningzoekenden, en zodra je geselecteerd bent, ontvang je van ons bericht. 

Let op, je maakt een account aan op inschrijven.lievendestad.nl. Dit account is alleen geldig voor de wachtlijst en werkt niet op lievendestad.nl. Heb je al een account als huurder op lievendestad.nl? Ook dan maak je een nieuw account aan op inschrijven.lievendestad.nl. Het account is alleen te gebruiken voor de wachtlijst.

Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in voor de wachtlijst van Lieven de Stad via inschrijven.lievendestad.nl!