Huur betalen

Je betaalt elke maand de huur aan Lieven de Stad. Het volledige bedrag moet voor de eerste van de volgende maand zijn betaald. Het betalen van de huur kan bij Lieven de Stad op verschillende manieren. Via automatische incasso, een maandelijkse betaalopdracht of acceptmail. Huurders van een bedrijfspand of vrije sector huurwoning kunnen alleen gebruik maken van automatische incasso.

Automatisch incasso
Je kunt de huur elke maand automatisch van je rekening laten afschrijven via automatische incasso. Je kunt Lieven de Stad machtigen om dit te doen. We schrijven het bedrag elke laatste dag van de maand af.

Acceptmail
Wanneer je via acceptmail betaalt, ontvang je elke maand uiterlijk de 28ste een acceptmail. Je kunt de huur overmaken via de bank of contant betalen door een storting te doen bij een GWK of Travelex kantoor. Vergeet niet je huurcontractnummer te vermelden.

Maandelijkse betaalopdracht
Je kunt je bank ook opdracht geven tot een maandelijkse betaalopdracht of periodieke overschrijving. Via internet bankieren kun je zelf deze betaalopdracht invoeren. Het afschrijven van de huur gebeurt dan maandelijks op de door jouw gewenste datum. Het IBAN- rekeningnummer van Lieven de Stad is NL55INGB0008132771

  • Vermeld je huurcontractnummer bij de overschrijving
  • Bij de jaarlijkse huurverhoging moet de huurprijs aangepast worden